Alyvos

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 50x60 cm
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Svetlana Ovinova (1970 g.m.) – profesionali dailininkė pelniusi europinį pripažinimą.

Gimė vokiečių tremtinių šeimoje Kazachstane. Savo kūrėjos pašaukimą Svetlana suprato jau vaikystėje. Būdama vos 3-jų metuku, jau piešė perskaitytų pasakų ir iš jų kilusių fantazijų iliustracijas. Kūrybinė aistra vystėsi ir stiprėjo. Svetlana nuosekliai ėjo savo kūrybos keliu.

1987 m. su pagyrimu baigė meno mokyklą. 1991 m. puikiai baigė Samaros meno kolegiją. 2000 metais aukščiausiu įvertinimu baigė klasikinę Sankt Peterburgo menų akademiją. 

Savo darbus eksponuoti pradėjo nuo 1996 metų ne tik Rusijoje, bet ir Europoje. S. Ovinovos kūrinių yra privačiuose meno kolekcijose Lietuvoje, Olandijoje, JAV, Švedijoje, Anglijoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Norvegijoje, Vokietijoje, Turkijoje.

Didžiąją Svetlanos kūrybos dalį sudaro paveikslų ciklai, atlikti skirtingomis technikomis: aliejumi, tempera, akvarele. Kiekvienas ciklas, ar tai būtų moterų portretai, ar gamtos peizažai, ar miesto vaizdai, yra išskirtinis savo kūrybos filosofija ir estetizmu. Piešiant akvarele, dailininkė naudoja ypatingus, itin retai pastaruoju metu naudojamus būdus ir specialų, 50 metų senumo popierių, kas suteikia jos retro portretams unikalų autentiškumą. Aliejaus tapyboje dažniausiai naudojama technika – „išfokusavimas“.

Svetlana surengė 29 personalines parodas iš kurių 21 – Lietuvoje. Taip pat, S.Ovinovos darbai dalyvauja daugelyje bendrų tarptautinių parodų.

Asociacijos LATGA narė.

Jos paveikslai gali tapti išskirtiniu namų ar biuro interjero bei meno kolekcijos akcentu.