Roma moments

Sergiy Lysyy
Technika: Popierius „Saunders waterford“ 425 g, 2021
Dydis: 75x55 cm
735,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 183,75 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Paveikslas priskirtas rinktinių kūrinių kolekcijai "Meno kolekcionieriams"

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Sergiy Lysyy  gimė 1971-05-14 , Odesos apskrityje, Ukrainoje. Studijavo Pedagogikos institute Ukrainoje dailės fakultete. Paskutiniuosius  7 metus gyvena ir dirba Klaipėdoje, Lietuvoje. Nuo 2014 metų pradėjo savo aktyvią veiklą  dalyvaudamas su savo darbais tarptautinėse parodose Lietuvoje ir užsienyje: Kinijoje, Honkonge, Indijoje, Švedijoje, Italijoje. 

Sergiy repertuare dominuoja peizažai, plačiu žvilgsniu aprėpiantys gamtą ir miestus. Tapydamas miestus dailininkas dažnai renkasi garsias, charakteringas jų vietas, bet visada stengiasi jas pavaizduoti savitu, dar nepabodusiu kampu. Dailininkas yra puikiai įvaldęs realistinę tapybą ir žiūrovo akį džiugina detalių gausa. Dažniausiai renkasi šiltą, saulėtą koloritą.

2015 metais tapo Top 20 Turkijoje, Bornova mieste prizininku, pakviestas dalyvauti tarptautiniuose pleneruose Prancūzijoje (Rochemaure mieste), Indijoje (Ranchi) mieste, Švedijoje  (Karlskrona mieste), Estijoje, Latvijoje. 

Aktyviai dalyvauja akvarelės liejimo technikos populiarinime Lietuvoje ir užsienyje, organizuoja akvarelės liejimo meistriškumo demonstracijas ir pamokas. 

Daugelis dailininko darbų yra tarptautinių parodų prizininkai, dalyvavę tarptautinėse parodose Kinijoje, Indijoje, Italijoje, Prancūzijoje. Kaip antai darbas "Vilnius in Winter" nutapytas Naujųjų Metų išvakarėse kaip pasveikinimas 2017 metais tapo pirmos vietos prizininku   tarptautinėje atrankoje "Aburawash Art", darbas "Stokholm" ir "Raudoni žibintai" dalyvavo tarptautinėse parodoje Kinijoje 2017 ir 2018 metais. Darbas "After rain (Ranchi)" lietas  2018 m. tarptautinėje parodoje ir plenere Indijoje Ranchi miete. Darbai "San Marko", "Venice", "Venice1", "France"  buvo eksponuojami 2018 m. tarptautinėje parodoje Prancūzijoje, Aiguilon mieste.  

Akvarelė - popierius „Saunders waterford“ 425 g

55x75 cm

1 185,00 €

Akvarelė - popierius „Saunders waterford“ 425 g

56x76 cm

915,00 €