Niekada nemiegantis miestas

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 80x50 cm
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba

Pagrindinis N.Grigonytės-Lozovskos tapybos objektas - peizažas, todėl dauguma jos darbų motyvų atkeliauja iš gamtos. Dailininkė ypač mėgsta tapyti augalus, jų tapybiškumą perteikdama per šviesos ir spalvų atspindžių žaismą, todėl jos kūriniams yra būdinga impresionistinė maniera ir nuotaika.

Dailininkė daug dėmesio skiria potėpio kryptingumui, todėl paveikslus galima ne tik apžiūrėt bet ir pajusti juos erdvėje, apčiuopti. Ji tapo šviesioms, skaisčioms spalvoms, atskleidžia paveikslo nuotaiką per šviesą.


Jos kurtose drobėse - jausmai, nuotaikos ir emocijos, kurias išgyvena pati.

Daug jos darbų iškeliavę į privačių kolekcionierių rankas į įvairius pasaulio kampelius. Dailininkė sukūrusi apie 300 paveikslų.