Vasara

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 80x80 cm
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

"Tapyba - mano meilė, mano aistra. Paveikslai patys kalba už save, jie pasakoja apie mano vidinį pasaulį. Nieko jais nenoriu nei įrodyti, nei parodyti," - sako dailininkė.

Ingą Dambrauskienę pirmiausiai pažinsite iš išskirtinio braižo, stilizuotų, netgi primityvistinių figūrų, dažniausiai užmerktomis akimis žvelgiančių į dangų, bet žvalgydamiesi po jos darbus labai greitai pastebėsite ir juos visus siejančią temą - tai vidinės žmogaus būsenos ir tarpusavio santykiai. 

Drobėse vaizduojamos figūros susikaupusios, panirusios į vidinius apmąstymus, meditaciją, maldą arba kartu atsiduoda bendram jausmui, potyriui. Dailininkė imasi nelengvos užduoties - pavaizduoti tai, kas nematoma.Tam pasitelkiami simboliai, įvairūs raštai, spalvinių dėmių ritmai ir naiviai stilizuotos figūros.

Nuo 1989 m. lankė tapytojo Rimanto Bičiūno studiją, kur mokėsi tapybos pagrindų, dalyvavo studijos grupinėse parodose.

1991–1996 m. studijavo ir baigė Vilniaus Dailės Akademiją, įgijo dailininko-pedagogo specialybę, diplominį darbą apsigynė tapybos srityje. (vadovas prof. Giedrius Kazimierėnas).

Po VDA studijų - keletą metų dirbo dailės mokytoja.

Vėliau dirbo grafinio dizaino, vizualinės reklamos srityje.

Šiuo metu gilinasi į dailės edukologiją mokykloje, dėsto dailę privačioje mokykloje. 

Prieš penkerius metus, parengusi savo dėstymo metodiką, įkūrė suaugusių dailės studiją PIEŠIU MEDITUOJU.Pavadinimas kilo iš begalinio įsistikinimo, kad tapymas yra savotiška meditacija, tai lyg nebylus pasikalbėjima su savim pačiu.  Tai tęstinis akademinės dailės mokymo kursas, pasitelkiant dailės terapijos metodus.
Kasmet organizuoja ir dalyvauja grupinėse tapybos darbų parodose (Pylimo galerijoje, Šv. Mergelės Ramintojos bažnyčioje, Seimo II rūmų galerijoje ir kt.) ir rengia plenerus sodyboje. 

Tapybos darbų yra įsigiję ne tik Lietuvos meno mylėtojai, bet ir svečiai iš Kanados, Lenkijos, Italijos.

2015 m. kovo mėn. tapybos darbas „Tulpytės” buvo sėkmingai nupirktas vykusiame Vilniaus  namų  labdaros aukcione (skirto Umiastovskių rūmų restauravimui).