Išsipildę norai

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 45x90 cm
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

"Visą gyvenimą keliauju keliu, vedančiu į spalvų pasaulį: dailės mokslai Kauno St. Žuko taikomosios dailės technikume (1979 m.), reklamos, interjero dizainerės, vaikų dailės studijos vadovės darbai.

Mano spalvų pasaulis tarsi iš sapno, iš romantiškos fantazijos šalies, kurioje gyvena naivi ir saulėta vaikystė," - pasakoja autorė, kurianti šviesius, fantastinius paveikslus, kurių dažniausia tema - magiškas žmogaus ir gamtos santykis. Pasakas primenančių kūrinių veikėjai glaudžia laukinius gyvūnus, uodžia gėlių žiedus, puošiasi pievų augalais. Nemažai autorės darbų skirta ir vien augaliniams motyvams, gėlės ir žolynai juose skendi paslaptingoje šviesoje, o dailininkė juos stilizuoja taip, kad atrodo tarsi atkeliavę iš kito pasaulio.

Nuo 1988 m. Danguolė Jokubaitienė dalyvauja įvairiose parodose: grupinėse – Lietuvoje, tarptautinėse - Rusijoje, Izraelyje. Autorinės tapybos ir atvirukų parodos: 6 - Lietuvoje, 11 – JAV (New Haven , Hartford, New Britain, Woterbury, Trummbulli miestuose). Yra virš 500 pasaulio internetinių meno galerijų ir grupių narė. Tapybos darbų yra įsigiję privatūs kolekcionieriai iš JAV, Australijos, Anglijos, Vokietijos, Airijos, Rusijos, Lenkijos, Norvegijos, Danijos, Suomijos, Lietuvos.