Apsemti medžiai

Technika: Akvarelė - popierius
Dydis: 50x65 cm
465,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 116,25 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Paveikslas priskirtas rinktinių kūrinių kolekcijai "Meno kolekcionieriams"

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Algirdas Zibalis gimė 1960 m., Šiauliuose.

Dirba mokytoju.

A. Zibalio kūryba formavosi profesionaliosios dailės pamatu. Studijos Šiaulių Pedagoginio instituto Dailės fakultete (dabar Šiaulių universitetas, Menų fakultetas) suteikė profesinių žinių, čia prasidėjo pirmieji savarankiškos kūrybos žingsniai. 

Menininkas didesnį dėmesį skiria akvarelei, ypač peizažo žanrui. Emocionalūs gimtojo krašto vaizdai perteikti subtilia menine kalba. Autorius puikiai valdo sudėtingą akvarelės techniką. Turtinga spalvų gama laisvai liejasi nuspalvindama įvairius metų laikus, atskleisdama gamtos ir jos būsenų kaitą.

Peizažuose vyrauja nesudėtingi gamtos motyvai, rodos, taip gerai pažįstami ir artimi: liekni medžių siluetai vaiskiame dangaus fone, kalvos ar netikėti vėjo šuorai. Paperka spalvų skaidrumas, lengvas, platus paliejimas, mokėjimas pastebėti gamtos grožį paprasčiausiuose motyvuose, kurie akvarelės lakštuose virsta didinga lietuviško peizažo simfonija. Realistinė kūrybos kryptis, nuotaikingi, dažniausiai lyriniai vaizdai, daro estetinį poveikį žiūrovui.

"Akvarelė – nepaklusni technika, su ja susigyventi reikia kantrybės, pajautimo ir patirties. Dažnai mano kūriniuose pagrindinis elementas yra vanduo, jo įvairios pusės ir būsenos. Akvarele perteikiamas vandens gyvenimas, judesys, augmenija, nuotaika. Gamta man yra ir įkvėpėja, ir mūza, kviečianti jautriau pažvelgti į savo jausmus, būsenas ir nuojautas," - pasakoja autorius.

Per savo kūrybos laikotarpį surengė virš 25 autorinių parodų Lietuvoje: Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Telšiuose, Jurbarke, Kelmėje, Joniškyje, Akmenėje, Kuršėnuose.  Dalyvauja įvairiuose meno renginiuose ir grupinėse dailininkų parodose.

Akvarelės parodų Fabriano Italijoje dalyvis. Darbai eksponuoti tarptautinėse parodose-konkursuose "Esde" Sardinijoje, Italijoje, 1-ojoje tarptautinėje akvarelės parodoje IWS Helsinkyje, Suomijoje, Pirenų akvarelės konkurse ir parodoje Prancūzijoje, kur 2021 m. įteiktas diplomas už aukštą meistriškumą, o 2023 m. pateko tarp 30 geriausiai įvertintų. 2022 m. dalyvavo tarptautinėje akvarelės bianalėje "Baltijos tiltai. Baltic Bridges. 2022. Patirtys. Experiences". Kūrinys "Senas kaimas" eksponuojamas Šiaulių "Aušros" muziejuje.

Lietuvos dailininkų sąjungos narys.

Lietuvos tautodailininkų sąjungos narys.

2011 m. suteiktas meno kūrėjo statusas.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

 Autorius yra Lietuvos Tautodailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Tautodailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija