Šlapia moteris

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 55,5x45 cm
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Vaidotas Ruibys gimė Lietuvoje, Ukmergėje 1959 m. balandžio 24 d. ir po mėnesio su tėvais atvyko gyventi į Kauną.

Nuo 1971 m.  mokėsi Juozo Naujalio vardo meno mokykloje Kaune. Dalyko mokytojų buvo vertinamas kaip gabus mokinys. Jo grafikos darbai laimėjo prizines vietas respublikiniuose konkursuose.

Vaidotas Ruibys per ilgus kūrybos metus išlieka ištikimas akto žanrui. Tiesa, ne kiekvienas paveikslas, kuriame vaizduojamas apnuogintas kūnas, gali būti vadinamas aktu. Aktas, tai ne tik nuogo kūno atvaizdavimas, tačiau tam tikrų kūno dalių išskyrimas ar žmogiškųjų emocijų išryškinimas, ką meistriškai teptuku ir įrodo autorius Ruibys.

Apsinuoginusios moterys iš V. Ruibio drobių žvelgia vis skirtingu, tačiau pabrėžtinai kukliu, nedrąsiu, kartais klausiančiu žvilgsniu. Autoriaus stilistika artima prieškarinei tapybos mokyklai, spalvos dažniausiai prislopintos, vyrauja šalti tonai.

Taip pat labai svarbus peršviečiamumas, perregimos drabužių klostės ir audiniai sukuria legvumo įspūdį. Galbūt dėl to šių paveikslų moterys žvelgdamos kukliu žvilgsniu spinduliuoja atsipalaidavimą. Ruibys sukuria nostalgišką ir lyrišką atmosferą, todėl ilgiau stebint paveikslus mintyse nejučia dėliojasi ir galimi nutapytos moters gyvenimo scenarijai.