Paletė

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 50x61 cm
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai

Aprašymas

Paveikslas priskirtas rinktinių kūrinių kolekcijai "Meno kolekcionieriams".

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Mano kūrybą daug kas vadina nuoseklia ir vientisa. Kas lėmė tą nuoseklumą? Nesu pastovumo vergas, bet nieko nenoriu dirbtinai kurti. Kartais keikiu save, kad kompozicijoje pradedu kartotis, bet tol, kol nejaučiu vidinės būtinybės, tol nesiverčiu per galvą. Mano tikslas - minimaliomis priemonėmis pasiekti išraiškos jėgą. Manau, kad vis dėlto, metams bėgant, keičiuosi, nors daug motyvų, siužetų užsiliko nuo jaunystės, bet jau požiūris į daiktus kitas. Pastebėjau ir pats, kad mano potėpis nuskaidrėjo, tapo šviesesnis, sumažėjo tragiškų, tamsių akcentų. Tik man vis taip pat gera žiūrėti į močiutę su ožka, palubėje užkištą puokštę aguonų, paukštį, nutūpusį ant moters peties, man vis taip pat norisi, būnant gamtoje, prisiglausti prie medžio, paliesti sugautą žuvį ir vėl ją paleisti į vandenis… O bjaurasties kasdienybėje tiek ir tiek - kam ją gausinti savo paveikslais? Bet, mano akimis, ir bjaurastyje esti grožio atodangų, ir nemalonūs herojai, kaip, tarkim, prasigėrusi moteris, siūlanti pakalnučių, turi savotiškos poezijos. Tapyba man nėra pykčio ar susikaupusių neigiamų emocijų išsiliejimas. 

Tapyba man galbūt kaip prisiminimas, kaip tolstant valtimi miglojantį kontūrą įgaunanti sala. Nesu objektyvus stebėtojas, besistengiantis fiksuoti tikrovę pedanto tikslumu. Kartą važiuoju ir žiūriu: stovi vyras ir moteris, taip gražiai vienas kitą apglėbę, taip natūraliai vienas kitą prilaikantys, kad norėdamas šito nesugalvosi. O Viešpatie, kaip gerai, kad važiavau pro šalį! Apskritai nemėgstu temų laužti iš piršto, visi siužetai kilę „iš žemės“. Regis, nebūtų sunku kur nors aikštėje lieti akvareles, bet aš verčiau jau pasivaikščiosiu, pasidairysiu,  pasižymėsiu pastele spalvų gamas ir tik tada jau tapysiu - toks mano metodas, nepakišantis po natūros padu.

Meilės scenos mano kūryboje labai dažnos. Ir moterys kaip angelo sparnas sklendžia ore. Pagrindinės temos - lemties, vienatvės, žmogaus ir gamtos vienovės, išėjusio ir išeinančio kaimo vaizdai...

Kolekcinis autorius. Lietuvoje kūrinių turi Lietuvos Nacionalinis Dailės Muziejus, Nacionalinis Mikalojaus Konstantino Čiurlionio Dailės Muziejus, Tartle, Latvijos NDM, Tretjakovo galerija.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Patenka tarp TOP 15 platformoje esančių autorių

Patenka tarp TOP 15 platformoje esančių autorių

Autoriaus kūrinių yra muziejuose

Autoriaus kūrinių yra muziejuose