Boots

Anya Dee
Technika: Aliejinės pastelės kreidelės, grafitas, popierius
Dydis: 21x30 cm
285,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Anya Dee - kylanti mados iliustratorė, viena iš nedaugelio šios Lietuvoje dar tik nedrąsius pirmus žingsnius žengiančios srities atstovė. Savo kūriniuose ekspresyviais potepiais ji įamžina subtilų mados grožį, ją įkvepiančias asmenybes ir stiliaus detales. 

Jos kūrybinis kelias prasidėjo nuo 4 metų amžiaus, kai ji susipažino su teatro užkulisiais. Aktyvus dalyvavimas mokyklinio teatro spektakliuose padėjo įgauti pasitikėjimo savimi ir drąsos. Natūraliai išsivystė susidomėjimas ir kitomis meno šakomis: šokiu, muzika ir piešimu.

Didžioji vaikystės dalis išgyventa, išjausta tapybos pleneruose, kur teko iš arčiau susipažinti su gamtos grožiu. Tai buvo pirmi žingsniai pažinties su piešimo pagrindais.

Sėkmingai pradėjusi savo kelią mados fotografijoje, ji pratęsė studijas Vilniaus dailės akademijoje vizualinio dizaino fakultete, taip pat įgijo žinių stiliaus ir makiažo srityse Bogomolov Image School Rygoje.

Aštuoneri metai tyrimų, praradimų ir išvadų atvedė ją į naują savęs pažinimo sritį, kuri padeda tiksliau išreikšti savo mintis. 

Mados iliustracija tapo visos iki šiol sukauptos energijos ir patirčių rezultatu, padėjo surasti pusiausvyrą tarp grožio, mados ir fotografijos, davė galimybę pasidalinti visiškai nauja vizija su žiūrovu.

Tušas, akvarelė, grafitas, akvarelinis popierius

29,5x21 cm

285,00 €

Akrilas, aliejinės pastelės kreidelės, tušas, markeris, rudas popierius

70x70 cm

285,00 €

Akrilas, aliejinės pastelės kreidelės, tušas, markeris, rudas popierius

70x70 cm

285,00 €

Tušas, akvarelė, grafitas, akvarelinis popierius

29,5x21 cm

285,00 €