Džiazuojančio pumpuro viliojimai

Dydis: 27,7x27,7 cm
123,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Domėtis menu, kurti pradėjau ankstyvoje vaikystėje. Nepamenu savo pirmojo piešinio, tačiau noras kurti įtraukė mane į nesibaigiantį kūrybinį procesą, kuris tęsiasi iki šiol. Kūryba man visada buvo svarbi kaip saviraiškos priemonė, leidžianti išreikšti ir atskleisti save. Mintis, idėja – kūrybinės energijos variklis, neleidžiantis sustoti pusiaukelėje.

Kūryboje didelį dėmesį skiriu grafinei raiškai. Darbams atlikti naudojamos pagrindinės priemonės – tušas, plunksna. Domiuosi iliustracija, kas daro įtaką kiekvieno mano kūrinio stilistikai. Mano paveiksluose žiūrovas gali persikelti į kitokį, dar nematytą, neatrastą fantazijų ir paslapties kupiną pasaulį. Įkvepiantys šaltiniai – mane supanti aplinka, gamta, gyvūnija ir augmenija, žmonės, su kuriais bendrauju, žmonių santykiai, išgyventos vienokios ar kitokios emocijos, situacijos iš gyvenimo. 

2004 metais esu baigusi Šiaulių universitetą Menų fakultetą. Nuo 2005 metų aktyviai dalyvauju parodose.