Stovas vynui

Technika: Asambliažas
Dydis: 54x30 cm
1 236,75 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 309,19 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Darbui sukurti panaudojau seną žalvarinę lempą pirktą blusų turguje.Jos stovas puikiai tiko žuvies stuburui.Jį papildo lenktos formos žalvarinis vamzdis atlikęs nuo triūbos.Žuvies galva ir uodega išlietos iš bronzos.Šonkaulius padariau iš 6mm aliuminio vielos pelekams sukurti panaudojau žalvarinę skardą.Vyno butelį laiko lenktos bronzinės detalės.Tai sena rūbų pakaba. Detalės sumontuotos taip kad skulptūrą galima išardyti.Žuvis ir vynas arba vynas ir žuvis.

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Artūras gimė 1963 m. Anykščių rajone, Viešintose, dailės ir muzikos aplinkoje (tėvai). Tai, matyt, ir paskatino rinktis meno krypties profesiją. 1984 metais įstoja į Telšių taikomosios dailės technikumą (dabar VDA Telšių fakultetas) ir sėkmingai studijuoja, vertina pasirinktą studijų kryptį ir 1989 m. baigia studijas įgydamas metalo dailininko kvalifikaciją. Po studijų paskiriamas ir dirba Klaipėdos dailės kombinate juvelyru - graveriu. Dirbo iki kombinato uždarymo. Po to prasideda savarankiška kūrybinė veikla, kuri tęsiasi iki šiolei.

Artūras sėkmingai kuria mažųjų formų skulptūras dažnai naudodamas ready made priemones.

Kūrybos stilistika artima steampunk kultūriniam judėjimui, tačiau su savitu požiūriu į tai. Naujai įtaigi plastika ir priemonės iš daiktų, kažkada turėjusių visai kitą gyvenimą (paskirtį), grįžta į naują nūdienos laiką, sukeliant dvejopus jausmus. Gaunamas kūrinys naujai emocinei patirčiai praplečia jausminį ryšį tarp buvusio ir naujai gimstančio objekto.

Gerai įvaldytos specifinės medžiagos ir profesionalus tradicinių ir naujų technologijų taikymas (specialios studijos ir ilgalaikė praktika) duoda kūrybinį rezultatą. Artūro kūriniai estetiškai įtaigūs, jaudinantys ir skatinantys teigiamą emociją su lengva humoro doze.

Menininkas, pajutęs Viktorijos epochos mechanizmų romantiką, meistriškai įvaldęs perdirbinių technologijas teigia įgaunąs kūrybinę laisvę, gebėjimą matyti realybėje neegzistuojančius dalykus. Kelių epochų kultūrų jungimas duoda netikėtą rezultatą ir pačiam autoriui.

Labai reikšminga Artūro kūryboje jo pilietinė pozicija. Laikydamasis principo kurti ekologiškai tausojant aplinkos meną, naudojant kitur nebepanaudojamas ir aplinkai nekenkiančias medžiagas, kurti kūrinius savo temomis ir siužetais bylojančius saugią taikią aplinką.

Artūro parodos nelieka be atgarsio. Kūrinius įsigyja ir vertina kolekcininkai. Darbų yra įsigiję Lietuvos, Lenkijos, Olandijos, Vokietijos, Belgijos, Prancūzijos, Ispanijos, JAV, Australijos, Kinijos ir kitų šalių kolekcininkai ir muziejai.

Gaila, kad autoriaus asmeninis kuklumas neleidžia plačiau pasklisti informacijai apie jo kūrybiškumą.

Romualdas Inčirauskas

VDA Telšių fakulteto prof.

LDS narys nuo 1986 m.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija