Sveikinu

Technika: Kiniškas tušas, mineraliniai pigmentai ant ryžių popieriaus, 2017
Dydis: 35x31 cm
177,00 €
Su mokesčiais
Įrėmintas
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Paveikslas yra paklijuotas ant 5 mm putų kartono ir įrėmintas

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Gamtos tapyba, įkvėpta Lietuvos ir Rytų gamtovaizdžių.

 

Tapytoja Ina Loreta Savickienė yra profesionali menininkė, gyvenanti ir kurianti Vilniuje, turinti magistro laipsnį psichologijos srityje (Vilniaus universitetas). Autorei meninė kūryba yra tarsi žmogaus studijų tęsinys, tik per jo santykį su gamta. Pažinimas, einantis kartu su grožėjimusi bei aktyvia menine interpretacija. 

 

Ina L. Savickienė siekia pavaizduoti gamtos didybę, vaizduodama realius arba sukonstruotus gamtovaizdžius, kurie įtraukia kontempliacijai, darnos pojūčiui. Kalnai byloja amžinybę, augalų žiedai ir lapeliai – akimirkos grožį bei trapumą, tekantis vanduo – nuolatinę kaitą ir permainas. 

 

Rytietiški kalnų peizažai ir lietuviški upių, medžių, lygumų, kopų motyvai Inos L. Savickienės kūryboje susipina, perima vieni kitų ypatumus ir tarsi nutrina ribas tarp kontinentų, tarp skirtingų tradicijų. Autorės darbai kviečia įsileisti gamtą į save ir taip atrasti naujus požiūrio į gyvenimą ir save horizontus.

 

Ina L. Savickienė įsitraukė į tapybos praktiką 2011 m. po pažinties su Rytų Azijos – Japonijos, Kinijos, Korėjos tapybos tušu sumi-e tradicija.  Autorė ilgą laiką dirbo psichologe ir tapė, tačiau vėliau pasuko vien profesionalios menininkės keliu.

 

Dailininkė tapo tušu, minkštu teptuku, mineraliniais dažais ant ryžių popieriaus. Dauguma darbų yra paklijuoti ant putų kartono plokštės paliekant juostą paraštėms.

 

Inai Loretai Savickienei 2020 m. suteiktas meno kūrėjo statusas.

 

Autorė yra surengusi 7 personalines parodas, 7 virtualias parodas ir dalyvavusi 7 grupinėse parodose Lietuvuje bei užsienyje.

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija