Tu esi žiedas

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 80x60 cm
1 635,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 408,75 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba

Aurelijos Kairytės-Smolianskienės tapybos nepavadinsi niekaip kitaip, kaip tik magiška, ir ta magija mus pirmiausiai patraukia spalviniame lygmenyje, nes autorė puikiai jaučia spalvas ir nebijo pasitelkti sodrių, tamsesnių brangakmenių atspalvių, tarp kurių tiesiog nežemiškai sužiba šviesesni. Šios spalvos mus pasąmoningai įveda į autorės kuriamą mistišką nuotaiką, tarsi žengtume į sapną, kuriame tikrovė persipina su senaisiais mūsų tautos mitais, legendomis ir padavimais.


Apie šiuos paveikslus negalime kalbėti nepaminėję gamtos elemento, bet tai net ne elementas, o visa tema, gamta čia ne fonas, o atskiras veikėjas, visa valdanti jėga, kurioje savo vietą randa įvairiausios būtybės, taip pat ir žmogus. Autorė gamtą mato kaip vientisą gyvą organizmą, nepavaldų jokioms išorinėms jėgoms, gyvuojantį savais ritmais ir dėsniais. Gamta čia siunčia žmogui ženklus, gamta čia yra paslaptinga ir kartais netgi baugi, gamta savyje talpina amžinuosius mitus ir akimirkos polėkį, praeitį,  dabartį ir pranašauja ateitį.

„Kūrėja puikiai įvaldžiusi aliejinės tapybos, tušo, akvarelės technikas. Vaiski spalvinė gama išskiria šią autorę iš kolegų tarpo. Ji jaučia spalvos magiją ir materializuoja ją savo kūriniuose, suteikdama jiems šamanišką mitopoetinę nuotaiką, skaidrią jausminę traktuotę. Gamtiniai motyvai A. Kairytės-Smolianskienės paveiksluose organiškai persipina su simboliniais elementais. Puoselėdama kolorizmą, šviesos žaismą ir išraiškingą potėpį toli nuo miesto šurmulio gyvenanti autorė kuria svajingas kontempliacijas apie miško monus ir pasakų laumes, apie gimties virsmą ir būties transformacijas. A. Kairytės-Smolianskienės kūryba gili ir plėtojamomis temomis, ir jų techniniu, kompoziciniu, koloristiniu išpildymu“, – rašė menotyrininkė Vilma Kilinskienė.

Dailininkė Aurelija Kairytė-Smolianskienė Vilniaus dailės akademijoje baigė magistrantūros bei bakalauro studijų  programas. Ji dažnai dalyvauja tapybos pleneruose, parodose. Tapytoja dirba skirtingomis priemonėmis – lieja akvareles, tapo aliejiniais dažais ant drobės, priemones maišo, kad galėtų išgauti norimą efektą.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija