Žaidimas su laiku 2

Technika: Aliejus - drobė, 2018
Dydis: 100x100 cm
915,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 228,75 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Diana Zviedrienė gimė mažame Lietuvos miestelyje ir nuo vaikystės mėgo piešti bei lipdyti. Dailės mokyklą, kurioje mokslai truko ketverius metus, baigė aukščiausiais įvertinimais. Ji yra įgijusi tris skirtingus bakalauro laipsnius (menų, filosofijos ir teisės), bei vieną magistro (filosofijos). Dėstė filosofiją universitetuose (Vilniaus universitete ir Šiaulių universitete) bei etiką gimnazijoje. Šiuo metu savo laiką skiria tik meninei kūrybai.  

Per metus rengia 7-10 personalinių parodų įvairiose Lietuvos vietovėse bei užsienyje, nuolat dalyvauja pleneruose, yra ilgametė plenerų organizatorė. Taip pat nuolat dalyvauja jungtinėse kelių autorių parodose, apie ją rašo vietos ir užsienio spauda. Jos paveikslai yra plačiai pasklidę po pasaulį: yra pasiekę JAV, Japoniją, Maroką, Tailandą, Vokietiją, Didžiąją Britaniją, Graikiją, Lenkiją, Latviją ir kitas šalis.  

Diana mėgsta tapyti iš natūros. Motyvai, pro kuriuos ji negali ramiai praeiti ir bent jau juos nusifotografuoja, yra traktoriai ir laivai. Jos tapyboje dažni ir gamtos motyvai – lietuviškos pievos ir jūra, kartais tapo abstrakcijas.

Ji labai mėgsta keliauti ir kaip sako, kolekcionuoja įspūdžius ir pirmus kartus, nes tik tai gyvenime vertinga. Naujose vietose atsiranda kitokių motyvų ir kolorito. Antai pleneruose, kurie vyko kalnuose (Graikijoje ir Lenkijoje) ji tapė kalnus. Tam, kad galėtum nutapyti, reikia pamatyti ir pajausti, sako autorė. Tas patirto įspūdžio pajautimas įtapomas į paveikslus ir atneša žiūrovui jūros vėsą ir žolės švelnumą.  

Paveikslai, atlikti autorine aliejinės tapybos technika, inspiruota filosofijos, alsuoja spalvų skaidrumu ir gaiva. Jie tarsi apsupa žiūrovą autorės patirtu įspūdžiu ir užtikrina geros nuotaikos užtaisą ilgam laikui. Žiūrint į paveikslus visi rūpesčiai tarsi nutolsta ir nublanksta. Jie niekada nenusibosta, nes alsuodami autorės įkvėpta vidine gyvybe, kiekvieną kartą žiūrovui atskleidžia vis naujas savo plotmes.