Žiedai

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 25x20 cm
105,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius
Esu baigusi VDA Tapybos magistrantūros studijas Kauno fakultete, gyvenu ir kuriu Kaune. Esu Lietuvos dailininkų sąjungos narė. 
Nuo 2013 dalyvauju parodinėje veikloje, grupinėse ir personalinėse parodose, esu surengusi virš 20 personalinių parodų, virš 35 jungtinių parodų. 2018 m. lapkritį dalyvavau tarptautiniame menininkų simpoziume Indijoje, 2019 m. kovą - jungtinėje parodoje Atėnuose, Graikijoje.

Moto: Menas prasideda ten, kur baigiasi imitacija. (Oskaras Vaildas)

"Dailininkės Kristinos Čivilytės paveikslų paletė susideda iš šviesių ir ūkanotų, bet kartais ryškių ir rudeniškai sodrių - ekspresyvių spalvų.
Dėl savo abstraktaus pobūdžio, menininkės darbai kiekvienam žiūrovui pasakoja skirtingą siužeto istoriją. Tai tarsi individualistinė asmeniška kelionė į kiekvieno vidines impresijas, prisiminimus, praeities miražus ir ateities smėlio pilis.
Tapytoja drąsiai, su užmoju naudoja naujas tapybos technikas, kurių pagalba eksperimentuoja ir suranda naujų būdų kaip išreikšti save ant baltos drobės paviršiaus. Menininkė naudoja mišrias ir grynas technikas: tapo akrilu ir aliejiniais dažais. Norėdama darbams suteikti papildomos ekspresijos per faktūrą - naudoja specialias technikas. Kaip šio proceso išdava, iš atsiminimų/impresijų šleifo ir eksperimentų procesų, tarsi Botičelio Venera iš jūros putos gimsta, nauji menininkės kūriniai.
Apibendrinant galime teigti, jog autorė sukūrė paveikslus, kurie dvelkia kūrybos dvasia, kurią ji perteikė išgirdusi savo jausmus ir pašaukimą bei pasukusi savo pasirinktu spalvingu pirmapradžiu dvasiniu keliu…"

Agnė Bartišiūtė-Janušienė

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys