Ir lapės mėgsta mandarinus

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 100x100 cm
1 725,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 431,25 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Inga Stacinskė - tapytoja iš pašaukimo, menų pagrindus įgijusi dar paauglystėje Stasio Vainiūno meno mokykloje Palangoje. Po keliolikos metų praleistų viešojoje komunikacijoje ir politikoje, vėl atrado save tapyboje ir pasirinko menininkės kelią.

Šiuo metu ji gyvena ir kuria Belgijoje, čia tobulino tapybos įgūdžius Mestan Tekin meno studijoje.

Inga Stacinskė dalyvauja parodose bei menų mugėse - Parcour d'Artistes 2022 Grez-Doiceau (Belgija), Art Nordic 2022 Kopenhagoje, privačios galerijos pakviesta surengti savo pirmąją personalinę parodą Namiūro provincijoje (Belgija), yra tarptautinės ne pelno siekiančios menininkų organizacijos Global Art narė.

Ingos Stacinskės estetinis požiūris į pasaulį, jautrumas gamtai ir žmogui stipriai jaučiamas jos kūriniuose. Žmogus gali pilnavertiškai egzistuoti tik gamtoje, apsuptas jos augmenijos ir gyvūnijos, tuomet jis jaučiasi savimi. Įdomu, kad kiekviename menininkės paveiksle esanti emocija žiūrovų priimama labai individualiai - vienam sukelia džiaugsmą ar ramybę, kitam - nostalgiją ar net liūdesį.

Paskutiniu laikotarpiu Inga sukūrė seriją aliejumi tapytų paveikslų, kuriuose tekstilė ir istorinių, didžiausiuose pasaulio muziejuose eksponuojamų suknelių drapiruotės įkomponuotos į įsivaizduojamų personažų ir gamtos apsuptį, nukelia į kitą pasaulį, pripildytą spalvų, kvapų ir paukščių.

Menininkė tapo aliejiniais dažais, dažnai naudoja XV amžiuje olandų mokyklos pamėgtą glazūravimo aliejumi techniką, kuomet paveikslas tapomas dedant permatomus sluoksnius, kad būtų išgautas skaidrumo ir "išėjimo iš rėmo" efektas.

Inga Stacinskė tiki, kad "pirmiausiai menas turi patraukti akį, o tuomet likti sieloje".