Užkulisiai. Madam, aš nusilakstęs kaip šuo

Technika: Akvarelė - popierius
Dydis: 61x86 cm
825,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 206,25 €

Su mokesčiais
Įrėmintas
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Aprašymas

Įrėminta (107x83 cm)

Tarpukaris. Kaunas

Tai buvo, karjerą padaręs, skyriaus viršininkas. Nelaimėlis, ištiktas amžiaus krizės, nubėgo didesnį lanką, nei bet kuris kitas šio balto, trapaus  porcelianinio kūno gerbėjas ar moteriškų keliaraiščių kolekcionierius. Dabar, paliktas už miegamojo durų, jis alkūnėmis parėmęs galvą svarstė savo padėtį: kada taip banaliai likau laukiančiu?

Aukštuomenės vakarėliuose jo išrinktoji skęsdavo scholastikos debesyse, mažiau išprususios poniutės pritariamai jai linkčiodavo, o kartais, nuraudusios žvitriomis akutėmis aplinkui ieškojo nors menkiausio paaiškinimo kas vyksta?  Tuo tarpu vyrai - be išimties - ją matė tarsi šilkuose įvyniotą karamelinį saldainį, o jos dorovingos kalbos skatino jį čia pat, dar svetainėje, išvynioti, godžiai susigrūsti burnon ir švelniai, liečiant gomurį, sukinėti liežuviu. Dar gi, mėgaujantis ciksėti lūpomis visais savo pojūčiais jaučiant, kaip draudžiamas vaisius tirpsta burnoje. Taip, jos baltas ir trapus porcelianinis kūnas vyrų galvose kalbėjo visai ką kitą. 

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Akvarelistę Daivą Šlajienę mūsų platformos kontekste išskiria sodrios lyg brangakmeniai spalvos, kurios liejasi hipnotizuodamos žiūrovą. Dailininkė savo tapyba stengiasi prakalbinti senovinius daiktus, kurie tampa pagrindiniais jos kūrinių veikėjais, o jos figūrų kompozicijos - lyg laike sustingę kino kadrai ar spektaklio scenos, kuriose kiekviena detalė turi simbolinę prasmę. O kad būtų lengviau suprasti, kas autorės turėta omeny, ji prie kiekvieno kūrinio prideda trumpą pasakojimą arba poezijos posmelį. Jį rasite atidarę paveikslą ir spustelėję skyrelį "APRAŠYMAS".

Daiva Šlajienė – Lietuvos dailininkų sąjungos narė, akvarelistė, rengianti personalines parodas Lietuvoje ir užsienyje. Dalyvavusi daugiau nei  dviejose dešimtyse  grupinių  respublikinių  ir tarptautinių parodų.  Jos akvarelių yra įsigiję Lietuvos,  Norvegijos ir Švedijos kolekcininkai.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija