Virš debesų

Technika: Akrilas, bronza, drobė
Dydis: 100x120 cm
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius
Dalios Kirkutienės kūryba veržli ir ekspresyvi, dailininkei svarbiausia yra perteikti jausmą, emociją. Užduotis nelengva, tačiau autorė jos imasi su užsidegimu. Po daugybės metų ieškojimų galiasiai pasukusi į abstrakčią tapybą dailininkė atrado liejimo techniką, taip puikiai tinkančią perteikti tam, kas neapčiuopiama. Abstrakcijos liejimas tik iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti paprastas - iš tiesų žaidimas atsitiktinumu ir tekančio dažo valdymas reikalauja didelių įgūdžių ir intuicijos. Dažų nubėgimų raštai jau tapo autorės parašu, atpažinimo ženklu.

Grynindama idėją autorė renkasi minimalią spalvų paletę; atsisakius spalvų visas dėmesys tenka originaliai kompozicijai, o spalvoms, kai šios atsiranda, tenka svarbus vaidmuo - jos tampa pagrindinės žinutės nešėjomis. Kiti svarbūs kodai slypi pavadinime ir darbuose retkarčiais išryškėjančiuose atpažįstamų formų kontūruose.  Tačiau tai yra tik nuorodos žiūrovo interpretacijai - tokiu būdu autorė stengiasi išvengti banalumo, klišių. D. Kirkutienė pati sako, kad tapyboje nemėgsta prozos ir mieliau renkasi poezijos laisvę, verčiau perteikia norimą įspūdį, emociją ne konkrečiu vaizdiniu, o spalvinėmis ir žodinėmis asociacijomis.

Dialogas su žiūrovu dailininkei nepaprastai svarbus - žiūrovo akyse darbas tarsi gimsta antrą kartą. Todėl autorė nenori žiūrovui nieko primesti, nes svarbiausia, ką žiūrovas pats mato darbe, ką jame randa sau artimo, ir niekas negali pasakyti, kad jo interpretacija nėra teisinga.
Autorė yra baigusi VDA tekstilės studijas Kauno fakultete. Dabar gyvena ir kuria Klaipėdoje. Yra Lietuvos dailininkų sąjungos narė.

Didžiausias projektas - arti 200 tapybos darbų viešbučiui "Pacai".

Parodos: ArtVilnius 19, Berlyne, Paryžiuje ir daugiau nei 30 Lietuvoje.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija