Prabudimas

Technika: Akrilas - drobė
Dydis: 50x70 cm
645,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 161,25 €

Su mokesčiais
Paruoštas kabinti ant sienos
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

„Tapyba yra mano pagrindinė kūrybinė veikla ir dvasinio pasaulio išraiškos būdas. 

Technika: akriliniai dažai ant drobe aptraukto medinio porėmio. Ją pasirinkau dėl atitikimo mano kūrybinio temperamento. Ji įvairiapusiška: dažai greitai džiūsta nekeisdami formos ir intensyvumo, išlaikoma tekstūra, reikalingas klampumas, tuo pačiu atsiranda galimybė padengti permatomus sluoksnius beveik kaip akvarele. Įdomiausia tapyboje man yra spalvos: jų intensyvumas ir švelnumas, ramybė ir audra perteikti nuotaikai, taip pat šviesa ir tamsa – spalvose slypi visos įmanomos šio pasaulio išraiškos priemonės.

Kita vertus, technika – tai tik priemonė perteikti tai, kas slypi vaizduotėje. Kūrinių tematika gana plati ir nors darbai gana abstraktūs – kiekviename iš jų galima ižvelgti detales, atspindinčias mums atpažįstamus objektus, kurių realus pavidalas išryškintas tik dalinai – jis tirpsta ir išnyksta abstrakčių nuotaikų žaisme tarsi trapus šio pasaulio atspindys. Jis yra tarsi simbolis to kas mes esame šiame pasaulyje ir tuo pačiu siejantis mus su neaprėpiama anapusine tikrove, kuriame visuma liejasi su amžinybe ir nebėra ribų būties apibūdinimui. 

Šiame kontekste asmeniniai vaizdiniai virsta egzistenciniais, o egzistenciniai – asmeniniais, kaip ir kaligrafijos elementai, kurie slypi drobių spalvų gilumoje: jie mus veda ten, kur gimė pirmieji ženklai, raidės tampa sielos ir minties liudytojais perimdamos žiurovo esančio priešais drobę patirtį ir svajones, tuo pačiu saugodamos mus supančio pasaulio paslaptį.”

Aistės Jurgilaitės darbuose atsispindi mus supanti tikrovė, bet ją autorė visada pateikia per darnos, grožio prizmę, nesvarbu, ar tai būtų gamtos motyvas, ar žmonių tarpusavio santykiai, ar visiškai abstraktus pojūtis, išgyvenimas. Dailininkė juos pateikia kaip didžiausius stebuklus, kaip tobulos harmonijos liudijimus. Paveikslai užlieti lengvos, mirgančios šviesos, kurioje atpažįstamos tikrovės motyvai išnyra ir pranyksta,  kaip užuominos, kurias labai stipriai papildo spalviniai kodai.

Ši šviesa čia įgyja pagrindinį vaidmenį, ji yra pamatinė vertybė, kuria vadovaudamiesi turime gyventi. Šis pasaulis nėra vien mūsų, mes tik mažytė jo visumos dalis. Dailininkė sako: "Turim saugoti šviesą savyje, neprarast šešėliuose savo sąmonės ir likti atsakingais tamsių grėsmių akivaizdoje." Taip autorė mus skatina kiekviename savo žingsnyje ieškoti harmonijos ir neprarasti tikėjimo.


Autorė yra žinoma ne tik Lietuvoje, bet ir Prancūzijoje, dalyvavo prestižinėse parodose bei bienalėse.

 Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius yra Lietuvos Dailininkų Sąjungos narys

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija