Vasara

Technika: Aliejus - drobė
Dydis: 60x50 cm
Rekomenduoja laimingi klientai

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Kūrinys interjere
Mastelis:

1cm = 14,5cm

Pakeisti paveikslo dydį
Pakeisti kambarį
Įkelti savo kambarį
Pagalba
Autorius

Turėdama muzikologės išsilavinimą Junija (Yuna) Galejeva į meną žvelgia kaip muzikė, savo tapyboje taikydama melodingą judesį ir improvizaciją. Dirbdama su aliejiniais dažais ir akrilu ant drobės, ji tyrinėja spalvų niuansus ir faktūras, kurdama emocionalias, ritmingas kompozicijas. Intuityvūs potėpiai veda jos teptuką į pasikartojančių elementų kompozicijas, kurios plečiasi drobėje, atverdamos žiūrovo regos lauką. Potėpis yra švelnus ir meditatyvus arba energingas ir dinamiškas, priklausomai nuo autorės perteikiamų emocijų. Bet kuriuo atveju menininkė be išlygų kviečia mus į psichologinės sferos intymumą, sukeldama instinktyvių asociatyvių reakcijų bangą.

Yunos abstraktūs paveikslai - tai muzikinė išraiška vizualia forma. Harmoninga ir subtili paletė turi raminančią kontempliatyvią aurą, gaivinančią pojūčius. Kūriniai pasižymi emocine gelme, kuri įtraukia žiūrovus.

Šiuo metu dailininkė gyvena Vilniuje, kur dirba nacionalinio radijo programos LRT Klasika redaktore ir dėsto baroko operos istoriją Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

 

Daugiau nei 60 parodų: Vilnius, Trakai, Nida, Palanga, Mažeikiai (Lietuva), Milanas, Roma, Villasante, Veroli Fr (Italija), Fuerteventura (Ispanija), Paryžius, Havras (Prancūzija), Amsterdamas (Nyderlandai), Tokija (Japonija)