Muilo burbulas

Linas Grybė
Technika: Pastelė - kartonas
Dydis: 24x21 cm
40,00 €
Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Autorius

Ar jūsų neglumina augalų pavadinimai? Gelsva violetinėmis gyslelėmis gėlė vadinama juodąja drigne. Joje gausu nuodingo atropino, pavadinto mirties deivės Atropės, nutraukiančios gyvenimo siūlą, vardu. Baltai nevadino šio augalo, tarkim, "gelsvąja drigne", kaip ir mes nevadiname juodosios dėdės iš nuskendusio laivo ar nukritusio lėktuvo oranžine dėže, nors ji taip nudažyta. Dirvinė aguona vadinama raudonąja, nors jos žiedai skaisčiai oranžiniai. Gal tokiu pavadinimu bandyta pabrėžti opijaus žabangas. Taip pat ir ugniažolė arba kraujuotė tokio vardo nusipelnė ne dėl gelsvų žiedelių, o dėl aktyvių alkaloidų. Pati grakščiausia nendrė gavo melsvenės vardą, nors yra šiaudo spalvos. O štai rugiagėlė kartais aukštaitijoje vadinama rudagėle. Matyt, žemdirbiui svarbu ne augalo cianino melsvumas, o tai, kad jis nustelbia rugius ir žydi vėlai rudenį. Taigi, kaimo žmogui svarbu ne kokio dažnio šviesos bangas atspindi augalų paviršius, o jų vidinės galios. Jūsų teismui pristatau paveikslų kolekciją iš antrosios personalinės parodos "Augalų spalvos". Tai orginalūs, turintys autentiškumo sertifikatus kūriniai. Jų yra įsigiję Lietuvos, Vokietijos, Danijos kolekcionieriai.