Uosto ekvatorija

Technika: Akrilas, kartonas, 2016
Dydis: 30x55 cm
501,00 €

Mokėkite iš karto, arba 4 įmokas po 125,25 €

Su mokesčiais
Rekomenduoja laimingi klientai
Kainos siūlymas
Paprašyti daugiau kūrinio nuotraukų

Pristatymas

Lietuvoje paveikslus atveža kurjerių kompanija ir tai užtrunka 2-3 darbo dienas po išsiuntimo. Jeigu reikia paveikslo greičiau, susisiekite su mumis - rasime greitesnį sprendimą! Jeigu nenorite mokėti už siuntimą, paveikslus galite atsiimti mūsų galerijose Kaune arba Vilniuje.

Meno kūriniai yra vienetiniai, todėl būtinai prieš atvykdami pasiskambinkite ir įsitikinkite, kad jūsų užsakymas paruoštas.

Jeigu siunčiate paveikslą ne į Europos Sąjungą, Jūsų valstybė gali priskaičiuoti papildomą importo mokestį. Tokiu atveju, už importo mokesčio susimokėjimą yra atsakingas gavėjas.

Grąžinimas

Taip, paveikslus grąžinti galima! Mūsų pagrindinis tikslas - padėti surasti Jums tą vienintelį meno kūrinį, kuris tikrai patinka ir tinka - juk tai yra daiktas, kuris puoš namus ilgą laiką, o galiausiai bus perduodamas ir ateities kartoms.

Nors pagal įstatymą meno kūrinių grąžinti negalima (tam reikalingas pardavėjo sutikimas), nesijaudinkite - jei suabejojote praėjus ne daugiau negu 30 dienų nuo meno kūrinio įsigyjimo datos, susisiekite su mumis - priimsime kūrinį atgal ir grąžinsime pinigus arba pasiūlysime išsirinkti kitą iš mūsų meno platformos!

Aš esu Antanas Virginijus Krištopaitis. Gimiau 1948 m., Klaipėdos rajone.

1968 m. baigiau tuometinį Klaipėdos politechnikumą. Nuo 1968 iki 1974 m. gyvenau ir dirbau Rygoje, tuo pat metu lankiau Latvijos dailės akademijos piešimo, tapybos ir kompozicijos kursus. Nuo 1974 m. užsiimu aktyvia menine veikla Lietuvoje. Esu surengęs apie 50 asmeninių parodų Lietuvoje, Rusijoje, Latvijoje, Japonijoje. 2009 m. Lietuvos kultūros ministerija suteikė man meno kūrėjo vardą.

Su pertraukomis tapau nuo šešiolikos metų. Esu tapęs aliejumi, pastele, tačiau šiuo metu tapau tik akrilu. Spalvomis išreiškiu pasąmonės vingius. Pradėdamas darbą nuo materialaus, vedu iki abstrakcijos, o po to vėl išnyru lyg nardytojas ir materializuoju piešinį, tik kitame lygmenyje.

Įkvėpimo semiuosi iš gamtos. Dažnai pradedu nuo gamtos, paskui interpretuoju ir pridedu filosofinio gylio. Moteris ir žmogus man taip pat yra gamtos dalis. Mano paveikslai energetiškai aktyvūs ir dažniausiai veikia pozityviai.

Nesu orientuotas vien į pardavimą, greitą darbą ar uždarbį. Tapymas man - dvasinis gyvenimas, perėjimas į kitą būseną, kur galiu užmiršti žemiškas realijas.

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija

Autorius turi oficialų Meno Kūrėjo statusą, kurį suteikia Lietuvos Kultūros Ministerija